Op zoek naar een Bijbaan? Groningen heeft heel wat te bieden!

Woon jij in de buurt van het prachtige Groningen? Ben jij opzoek naar een goed betaalde studentenbaan? Twijfel dan niet en neem contact met ons op, want wij bij The Sales Company hebben een heel breed aanbod voor jou.

Bijbaan groningen the sales company

Op zoek naar een bijbaantje? Groningen heeft jou heel wat te bieden!

Ben jij opzoek naar een bijbaan in Groningen? En wil je daarnaast ook nog wat sales-skills aanleren? Dan zit je voor jouw bijbaan in Groningen bij The Sales Company aan het juiste adres. Ben jij iemand die van aanpakken houdt en graag onder de mensen is? Dan ben jij waarschijnlijk zeer geschikt om aan de slag te gaan bij ons. Naast dat Groningen een onwijs gezellige studentenstad is het ook super geschikt voor jou om hier te werken, omdat het lekker bedrijvig is op straat met leuke mensen die jij mag gaan aanspreken! Lijkt dit je wat? Neem dan snel met ons contact op.

The Sales Company is op zoek naar jou!

Deze baan is zeer geschikt voor een student zoals jij, omdat het goed betaald en doordat je lekker actief bezig bent met veel leeftijdsgenoten ontstaan er veel vriendschappen bij The Sales Company. Dat is helemaal niet gek, want er werken allemaal leeftijdsgenoten van jou waarmee je ook nog eens dezelfde interesses deel. Ons personeel doet graag samen een drankje na het werk en maken vaak uitstapjes samen naar festivals of gaan samen te stappen. Waarschijnlijk woon je zelf ook in (de buurt van) Groningen en weet je als geen ander hoe gezellig deze studentenstad is. Om die reden zijn wij op zoek naar jou, omdat jij de mensen hier als geen ander kent. Mocht je dat nog niet helemaal weten, dat is natuurlijk geen enkel probleem. Je wordt namelijk opgevangen door een fantastisch team die jou alle "ins and outs" van de leukste bijbaan van Groningen vertellen.

Bij The Sales Company heeft een uniek aanbod aan bijbaantjes voor jou.

Ben jij opzoek naar een bijbaan? Groningen is een bruisende stad, waardoor je gezellig onder de mensen werkt. Hier krijg je toch energie van? Daarom is The Sales Company op zoek is naar jou. Wij zijn op zoek naar iemand die enthousiast, gemotiveerd en doelgericht is. We helpen je graag aan een mooi salaris terwijl je onderweg bent om te werken voor de beste targets van Groningen. Solliciteer nu!

Profile Picture

Geschreven door Frits

Marketing & Communicatie

Leukste Bijbaan van Groningen?

Werk jij graag onder de mensen en beschik jij over een vlotte babbel? Neem dan snel contact met ons op en kom meer te weten over deze fantastische bijbaan in Groningen!