Meet Daniek Hamers

Eindhoven is een van de beste vestigingen van The Sales Company. Lees hier waarom.

Daniek

Hi, mijn naam is Daniek Hamers. 22 jaar en geboren in Waalwijk. Tegenwoordig woon en werk ik in Eindhoven, waar ik salesmanager ben van de Sales Company-vestiging Eindhoven. Binnenkort maak ik promotie en word ik junior-vestigingsmanager, daarnaast ga ik Martijn ondersteunen bij de nieuwe vestiging in Breda. Hier word ik ook junior-vestigingsmanager!

Gefeliciteerd met je promotie, Daniek! Even terug in de tijd hoor… Hoe ben jij zo de fieldmarketing ingerold?

Mijn eerste jaren in de sales heb ik bij een ander salesbureau gewerkt. Vervolgens vroeg mijn goede vriendin Fleur of ik wilde werken bij The Sales Company. Ik was captain bij mijn huidige functie, maar voelde toen niet direct de behoefte om door te groeien. Toen ik bij The Sales Company aan de slag ging is het vervolgens heel snel gegaan.

Het is zeker snel gegaan! Hoe denk jij dat dit is gekomen?

Omdat ik al met 3 jaar aan ervaring startte in Eindhoven. Ik was het dus gewend om tijdens de shift niet alleen gefocust te zijn op mijn eigen score, maar ook op die van anderen. Als salesmanager werd mijn takenpakket vervolgens alleen maar uitgebreider.

Maar buiten je ervaring - waarom ben jij nou binnen 3 maanden (!) salesmanager geworden en niet iemand anders?

Qua schrijven heb ik denk ik wel een beetje een gunfactor omdat ik er jong uit zie. Maar vooral omdat ik heel gemotiveerd ben om beter te worden. Vroeger – toen ik nog niet helemaal op dit niveau zat – had iedereen het maar over mindset. Iedere dag weer. Ik werd er zelfs een beetje gek van. Maar nu bedenk ik mijzelf ook iedere dag dat dit wel hetgeen is wat het verschil maakt bij dit werk. Als er meerdere deuren achter elkaar voor je neus worden dichtgegooid, stel ik mezelf altijd de vraag: kan ik hier wat aan veranderen? Ja of nee? Mensen die niet direct vrolijk zijn, bepalen niet mijn humeur. Ik laat mij dan ook echt niet meer beïnvloeden door mensen die onaardig doen.

Ik moet toegeven dat ik vroeger zelf niet de beste mindset had. Maar op een gegeven moment ging viel het kwartje en merkte ik dit direct aan de resultaten.

Waarom loopt de vestiging-Eindhoven zo goed, denk jij?

De laatste tijd zitten we nog korter op de vriendenbonussen. Dat is een verplichting en werkt erg goed. Trainees moeten 5 leads genereren tijdens hun inwerktraject. Zo blijft het balletje altijd rollen en blijft de instroom op niveau. Ook werken de salesgames bij ons enorm goed, dan is iedereen ontzettend gemotiveerd om leads binnen te halen. Het kan ook altijd beter hoor, zo hebben wij ook te maken met uitstroom bijvoorbeeld.

Wij zijn daarnaast streng bij het aannemen van nieuw personeel. Nog voor de Nederlandse taal vind ik iemands houding het allerbelangrijkste. Captains maken tijd vrij om nieuw personeel te begeleiden, dan vind ik ook dat er wat van hen wordt verwacht. Je houding moet dan zeker in orde zijn.

Profile Picture

Geschreven door Frits

Marketing & Communicatie

Bijbaan in Eindhoven

Wil jij samen werken met Daniek op onze vestiging in Eindhoven?