Op zoek naar een Bijbaantje in Eindhoven?

The Sales Company is op zoek naar jong talent die ze kunnen toevoegen aan hun gezellig team vol met levensgenieters, heb jij een vlotte babbel en ben jij gemaakt voor gezelligheid neem dan snel contact op!

Bijbaan eindhoven the sales company

The Sales Company is op zoek naar talent!

Ben jij opzoek naar een bijbaan in Eindhoven? En wil je daarnaast ook nog nieuwe skills aanleren? Dan ben je voor jouw bijbaan bij The Sales Company aan het juiste adres. Ben jij iemand die van aanpakken houdt en graag onder de mensen is? Dan ben jij waarschijnlijk zeer geschikt om aan de slag te gaan bij ons. Naast dat Eindhoven een onwijs gezellige studentenstad is het ook super geschikt voor jou om hier te werken, omdat het lekker bedrijvig is op straat met leuke mensen die jij mag gaan aanspreken! Lijkt dit je wat? Neem dan snel met ons contact op.

Geld verdienen en nieuwe vrienden maken?

Deze bijbaan in Eindhoven is zeer geschikt voor een student zoals jij, omdat het goed betaald en doordat je lekker actief bezig bent met veel leeftijdsgenoten ontstaan er veel vriendschappen bij The Sales Company. Dat is helemaal niet gek, want er werken allemaal leeftijdsgenoten van jou waarmee je ook nog eens dezelfde interesses deelt. Ons personeel doet graag samen een drankje na het werk en maken vaak uitstapjes samen naar festivals of gaan samen te stappen. Waarschijnlijk woon je zelf ook in (de buurt van) Eindhoven en weet je als geen ander hoe gezellig deze studentenstad is. Om die reden zijn wij op zoek naar jou, omdat jij de mensen hier als geen ander kent. Mocht je dat nog niet helemaal weten, dat is natuurlijk geen enkel probleem. Je wordt namelijk opgevangen door een fantastisch team die jou alle 'ins and outs' van het leukste bijbaantje in Eindhoven te vertellen.

Bij The Sales Company heeft een uniek aanbod aan bijbaantjes voor jou.

Ben jij opzoek naar een studenten bijbaan? Eindhoven is een bruisende stad, waardoor je gezellig onder de mensen werkt. Hier krijg je toch energie van? Daarom is The Sales Company op zoek is naar jou. Wij zijn op zoek naar iemand die enthousiast, gemotiveerd en doelgericht is. Zij helpen je graag aan een mooi salaris terwijl je onderweg bent om te werken voor de beste targets van Eindhoven. Solliciteer nu!

Profile Picture

Geschreven door Frits

Marketing & Communicatie

Flexibel werken, vrienden maken en een goed salaris?

The Sales Company is opzoek naar gezellige studenten uit Eindhoven die van aanpakken houden. Lijkt het je wat om lekker veel sales ervaring op te doen?

Neem snel contact met ons op!