Studenten Bijbaan in Leeuwarden bij The Sales Company

Ook op zoek naar een leuke bijbaan in Leeuwarden? Goed dat je dit leest! Bij The Sales Company zoeken wij een nieuwe groep sales-ambassadeurs met de juiste mindset. In ons centraal gelegen pand in Leeuwarden barst het van de salestalent en motivatie. Ben jij de volgende die ons team komt versterken?

Leeuwarden

Een studenten bijbaan waar het gezellig is en veel verdient? Dat kan bij The Sales Company!

The Sales Company heeft voor jou de ideale baan in Leeuwarden om te combineren met je studie. Zo houd je genoeg tijd over voor school en weet je ook genoeg bij te verdienen om alles te bekostigen. Leeuwarden heeft natuurlijk een hoop te bieden, denk aan de historische binnenstad en de vele kroegjes. Met jouw bijbaantje in Leeuwarden bij The Sales Company kan jij je uitjes met gemak betalen. Wat vind jij belangrijk bij een studenten bijbaan in Leeuwarden? Wij hopen dat je jouw ontwikkeling als een van de belangrijkste speerpunten ziet. Of je nou 16 bent of 24, bij The Sales Company is er ruimte voor talent. Met jouw bijbaan in Leeuwarden word jij een echte salesexpert die zich kan gaan inzetten voor de mooiste doelen. Een saai baantje? Welnee! Jij maakt iedere dag de leukste dingen mee. De meest gave gesprekken met bijzonder interessante mensen. Je werkt in de buitenlucht samen met je vrienden. Bovenal verdien je er ontzettend veel geld mee en is het heel leuk om te doen. Een bijbaan in Leeuwarden bij The Sales Company staat daarnaast ook heel goed op je cv!

Studenten bijbaan in Leeuwarden tijdens jouw studie

Bij jouw studenten bijbaan in Leeuwarden wil je de beste worden, maximaal genieten en samen met je leeftijdsgenoten het allerhoogste behalen. Vestigingsmanager Tijmen en zijn salesmanagers gaan jou opleiden tot een echte salesexpert. Ook voor jou liggen er unieke kansen met een studentenbaan in Leeuwarden bij The Sales Company, als je het maar echt wilt! Motivatie en mindset is het belangrijkste bij dit werk en dan komen de resultaten vanzelf. Neem het heft in eigen handen en solliciteer bij The Sales Company voor een bijbaan in Leeuwarden. Leuk werk, veel feestjes met leeftijdsgenoten en grote kansen om door te groeien. Dat maakt dit werk zo uniek.Een studenten bijbaan in Leeuwarden bij The Sales Company kan een mooie opstap betekenen voor je carrière. Bij ons team werken we met ambitieuze studenten en scholieren die iedere dag willen knallen. Veel geld verdienen en jezelf op de kaart zetten door de uitstekende prestaties. Je wordt beloond voor het harde werken en je inzet. Bij The Sales Company kan je namelijk doorgroeien tot bijvoorbeeld captain of zelfs salesmanager. Meer geld, meer verantwoordelijkheid en nog aanvullingen voor jouw cv. Hoe ver jij het weet te schoppen bij jouw bijbaan in Leeuwarden ligt volledig aan jou!

Een bijbaan in Leeuwarden tijdens je school-en studietijd

De meeste ambassadeurs binnen onze organisatie combineren hun school-en studietijd met een bijbaantje in Leeuwarden. Heb je bijvoorbeeld een tussenjaar of ben je klaar met je studie? Ook dan kan je aan de slag bij The Sales Company. Wij kijken minder naar je opleiding, maar meer naar de persoon. Doe jij er alles aan om succes te behalen? Wil jij graag de beste zijn en er alles uithalen wat erin zit? Dan is deze studenten bijbaan in Leeuwarden absoluut iets voor jou. Hoeveel vrienden neem jij mee naar The Sales Company voor een studentenbaan in Leeuwarden? Wij kunnen nog meer ambassadeurs binnenhalen als er meer mensen werken. Dus zeg vooral tegen iedereen dat de mooiste bijbaan in Leeuwarden bij The Sales Company te vinden is. Onze managers staan voor je klaar om je welkom te heten en je rustig in te werken. Een bijbaan in Leeuwarden? Natuurlijk kies jij voor The Sales Company!

Profile Picture

Geschreven door Frits

Marketing & Communicatie

Studenten bijbaan in Leeuwarden?

Bekijk onze vestiging in Leeuwarden en meld je snel aan!