Team Alkmaar

Een bijbaan in Alkmaar tijdens je studie! YES, ook in Alkmaar zijn wij open. Solliciteer bij The Sales Company voor JOUW bijbaan!

Alkmaar

Sluit je aan bij The Sales Company

Aan de slag in Alkmaar?

De leukste vestiging van Nederland!

Waarom Alkmaar?

Ebe is onlangs begonnen in het prachtige Alkmaar. Zijn doel? De grootste vestiging van Nederland worden! Hij is ambitieus en constant zoekende naar gemotiveerde toppers die hun team komen versterken. Dankzij zijn ervaring in de sales zal je uitstekend worden geholpen. Denk hierbij aan trainingen, dagopstarten en begeleiding tijdens de werkdag.

Hoe ziet een werkdag er ongeveer uit? Je zal gaan werven voor de mooiste organisaties wereldwijd. Voordat je vertrekt drink je natuurlijk een bakje koffie met je collega's en bespreek je de dag. Wellicht staat er nog een training op je te wachten om nog beter voor de dag te komen. Samen met je maatjes vertrek je na de dagopstart naar je locatie van die dag. Hier word je constant begeleid en gemotiveerd om keihard te SHINEN!

Na afloop is het een groot feest. Samen met je collega's (nieuwe vrienden!) drink je gezellig een drankje en bespreek je de dag. En natuurlijk veel meer! We gaan regelmatig gezellig terrasjes op en gaan er graag op uit. Ga jij met ons mee? Solliciteer dan snel voor een bijbaan in Alkmaar bij The Sales Company!

Bepaal je werktijden

Omdat wij veel werken met studenten en scholieren begrijpen wij dat flexibiliteit voor jou belangrijk is. Daarom bepaal jij elke week zelf je rooster en kan je deze, een week van tevoren doorgeven.

Verdien lekker

Naast dat jij wordt beloond met een goed uurloon bieden wij al onze verkopers een uitdagend bonussysteem. Hierdoor is het gewoon de best betaalde (bij)baan.

Ontwikkeling

Je bent al communicatief vaardig en niet schuw om mensen aan te spreken. Maar om van jou een topverkoper te maken bieden wij je meerdere trainingen aan en maken je ontwikkeling inzichtelijk.

Een bijbaan of carrière maken in Alkmaar?

Voor vragen en informatie mail gerust naar daan@the-salescompany.nl of ebe@the-salescompany.nl.