Team Leiden

De leukste vestiging van Nederland zoekt nieuwe salestoppers. Kom jij ons team versterken? Solliciteer NU!

Leiden

Sluit je aan bij The Sales Company

Aan de slag in Leiden?

Het leukste team van Nederland versterken!

In de prachtige Leidse binnenstad timmert Bogdan al jarenlang aan de weg. Hij is constant op zoek naar nieuwe salestoppers om zijn hechte team te versterken. Als sales-ambassadeur kan jij aan de slag voor de mooiste opdrachtgevers, samen met je vrienden. Na afloop is er natuurlijk alle ruimte om de werkdag te vieren onder het genot van een biertje. Keihard werken en veel verdienen? Ons zuurverdiende geld vervolges samen uitgeven tijdens het stappen? Natuurlijk doen we dat! Solliciteer snel voor de allerleukste bijbaan.

De vestiging-Leiden zit op een schitterende locatie aan de Oude Rijn. Tussen alle kroegjes en gezelligheid werken wij met gemotiveerde studenten en scholieren. Bogdan en zijn team staan voor jou klaar om je te begeleiden en zo goed mogelijk te presteren. Al wat verder in de sales en zoek je een managementfunctie bij Leiden? Ook dan spreken we jou graag.

Kom een keer langs en maak kennis met team-Leiden!

Bepaal je werktijden

Omdat wij veel werken met studenten en scholieren begrijpen wij dat flexibiliteit voor jou belangrijk is. Daarom bepaal jij elke week zelf je rooster en kan je deze, een week van tevoren doorgeven.

Verdien lekker

Naast dat jij wordt beloond met een goed uurloon bieden wij al onze verkopers een uitdagend bonussysteem. Hierdoor is het gewoon de best betaalde (bij)baan.

Blijf ontwikkelen

Je bent al communicatief vaardig en niet schuw om mensen aan te spreken. Maar om van jou een topverkoper te maken bieden wij je meerdere trainingen aan en maken je ontwikkeling inzichtelijk.

Een bijbaan of carrière maken in Leiden?

Voor vragen en informatie stuur een mailtje naar bogdan@the-salescompany.nl.

Schrijf je in