Sales baan in Den Bosch

Voor een studenten bijbaan in Den Bosch ben je bij The Sales Company aan het juiste adres! Werk zoveel je wil en maak optimaal gebruik van een ideale balans tussen geld verdienen en genieten!

IMG 0661

Sluit je aan bij The Sales Company

Aan de slag in Den Bosch?

Sluit je aan bij het leukste team van Den Bosch

In de mooiste stad van Brabant, Den Bosch, werken onze toppers in harmonie samen met hun management om zoveel mogelijk sales te realiseren. Nieuw personeel wordt intern secuur begeleid en opgeleid tot een echte sales-topper! De Brabantse gezelligheid van Den Bosch draagt bij aan een fantastische werkbeleving tijdens jouw carrière of studenten bijbaan op deze locatie van The Sales Company.

Op nog geen 5 minuten loopafstand van het station van Den Bosch vind je onze vestiging. Sluit je aan in een team van hardwerkende en presterende verkopers. Je bent flexibel om te werken wanneer jij wil van maandag tot en met zaterdag!

Het lijkt ons leuk om je te ontmoeten. Kom je eens langs?

Flexibele werktijden

Als student is de balans tussen werk en je privé leven erg belangrijk. Daarom bieden we flexibele werktijden die je zelf in kunt plannen! Zo werk je alleen wanneer het jou écht uitkomt!

Mooie bijverdienste

Niet alleen wordt jouw harde werken beloond met een mooi uurloon; ook werken we met een uitdagend bonussysteem. De beste betaald studenten bijbaan in Den BoscH

Ontwikkel jezelf

Een echte sales tijger ben je al. Maar met de extra trainingen die The Sales Company te bieden heeft wordt je een echt sales kanon!

Carrière of studentenbaan in Den Bosch?

Bij interesse of vragen neem je gerust contact met ons op!