Studenten Bijbaan of Carrière in Eindhoven

De allerleukste en meest dynamische bijbaan tijdens je studieperiode. Een studenten bijbaan bij The Sales Company in Eindhoven staat voor flexibiliteit en gezelligheid! Solliciteer direct!

Pand Eindhoven

Sluit je aan bij The Sales Company

Aan de slag in Eindhoven?

Sluit je aan bij het leukste team van Eindhoven!

Aan de rand van het centrum van Eindhoven is door Martijn een geweldige vestiging geopend. Op loopafstand van de leuke terrassen van de stad kun je de Brabantse gezelligheid voelen. Deze sfeer wordt ook meegenomen binnen de vestiging. We zijn een hecht team dat bereid is om voor elkaar de handen in het vuur te steken. De trainingen en begeleiding die we jou bieden zullen er aan bijdragen dat je een geweldige carrière in de sales tegemoet gaat!

Waarom is Eindhoven de leukste locatie?

Dat hebben we gevraagd aan Daniek Hamers! In dit interview vertelt ze waarom werken bij The Sales Company in Eindhoven zo.

Klik hier om het interview te lezen!

Daniek Hamers
Interview met Daniek Hamers over The Sales Company Eindhoven

Kies je eigen werktijden

Flexibiliteit is anno 2021 erg belangrijk. Daar zijn wij ons zeker van bewust! Bij ons plan je dan ook je eigen uren in. Zo werk je alleen wanneer het jou écht uitkomt!

Goed verdienen

Een goed uurloon, een aantrekkelijk bonussysteem vol uitdaging en extra focus op vriendenbonussen. Kort om: goed verdienen!

Blijf doorgroeien

Als sales medewerker bij The Sales Company kun je jezelf persoonlijk ontwikkelen en tegelijkertijd doorgroeien binnen het bedrijf!

Een bijbaan of carrière maken in Eindhoven?

Bij vragen kun je een mailtje sturen naar martijn@the-salescompany.nl.