Ben jij het nieuwe sales-talent van Groningen?

Wij van The Sales Company zijn op zoek naar jou! Iemand met energie en van een babbeltje houdt. Wil jij lekker bijverdienen naast je studie? Neem dan snel contact met ons op, want zo iemand als jij kunnen wij wel gebruiken!

Pand Groningen

Sluit je aan bij The Sales Company

Aan de slag in Groningen?

Wist je dat The Sales Company het gezelligste team van Nederland heeft?

Als student heb je een flexibele baan nodig, waar je je eigen tijd kan indelen en daarnaast moet het wel een beetje gezellig zijn. Want ja waarom zou je het anders doen? Dat weten wij natuurlijk bij The Sales Company, wij zorgen ervoor dat je terecht komt in een super gezellig team. Je zult hier hoogstwaarschijnlijk nieuwe vrienden maken, dit komt omdat de mensen die hier werken allemaal hetzelfde in het leven staan en dezelfde interesses delen.

De vestiging van The Sales Company in Groningen bevind zich in het centrum van deze prachtige stad, waardoor het makkelijk is om na het werken even een gezellig een drankje te doen met je collega's.

Als dit nou toch wel interessant klinkt allemaal, neem dan snel even contact met ons op!

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met hoge bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard.

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar ook de tools voor je verdere carrière.

Vrienden maken en lekker bijverdienen in Groningen?

Laat snel van je horen en stuur een mailtje naar info@the-salescompany.nl