Ben jij ons nieuwe sales-talent?

Lekker flexibel werken en daarnaast nieuwe vrienden maken? Neem dan snel contact op met ons en wij zorgen voor de leukste studenten bijbaan van Nederland!

Leeuwarden

Sluit je aan bij The Sales Company

Aan de slag in Leeuwarden?

Wil jij werken in het leukste team van Nederland?

In een gezellig team waarbij gezelligheid samen met resultaat de belangrijkste graadmeters voor een goede werkdag zijn. Zoek jij een flexibele studentenbaan in een gezellige studentenstad? Dan ben je bij The Sales Company Leeuwarden aan het goede adres! Bij ons ben jij de baas over je eigen werktijden, hoe lekker is dat! Daarnaast werk je samen met mensen die hetzelfde in het leven staan als jij, dat is ook de reden waarom er veel vriendschappen ontstaan bij The Sales Company

Onze vestiging in Leeuwarden is heel goed te bereiken, gevestigd in het bruisende centrum en op loofafstand van het station. Je komt terecht in een super enthousiast team van hardwerkende sales toppers die van maandag tot en met zaterdag gemotiveerd aan de slag gaan voor de allermooiste opdrachtgevers.

Kom snel een keertje langs en maak kennis met ons team!

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met hoge bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard.

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar ook de tools voor je verdere carrière.

Eigen baas van je werktijden en lekker bijverdienen in Leeuwarden?

Is dit wat voor jou? Laat dan snel wat van je horen en stuur een mailtje naar info@the-salescompany.nl

Ik wil werken bij The Sales Company