The Sales Company Maastricht

Maastricht is een de ideale stad voor een flexibele studenten bijbaan bij The Sales Company! Ook voor afgestudeerden bieden wij mooie carrière kansen. Neem contact met ons op!

Maastricht gebouw

Sluit je aan bij The Sales Company

Aan de slag in Maastricht?

Werken in het leukste sales-team van Nederland!

In een team waar gezelligheid samen met resultaten een uitstekende werkdag uitmaken. En dat terwijl je zelf je uren bepaalt, goed verdient en de kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen - The Sales Company Maastricht heeft alles wat een mens zich kan wensen!

Het kantoor in Maastricht ligt in het bruisende centrum van de stad, op minder dan 10 minuten lopen van het station. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en deel uitmakend van een eliteteam dat elke dag werkt voor hele mooie opdrachtgevers!

Kom kennismaken met deze hardwerkende groep - je zult er geen spijt van krijgen!

Jouw tijd is kostbaar!

Daar zijn wij ons van bewust. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om je eigen uren in te plannen. Zo kun je jouw kostbare uren zelfstandig verdelen.

Aantrekkelijke bonus!

Naast je vaste uurloon zal je uitgedaagd worden om mooie bonussen binnen te halen op basis van je prestaties!

Wordt de beste versie van jezelf

Met een baan in de sales leer je jezelf uitstekend kennen. Samen met ons team zal je een geweldige ontwikkeling doormaken binnen het sales-vak als op persoonlijk gebied.

Werken bij The Sales Company Maastricht

Voor vragen en informatie stuur je een mailtje naar sil@the-salescompany.nl.