Een salesbaan in Nijmegen?

Zit je nog op school en ben je dus op zoek naar een flexibele bijbaan of ben je net afgestudeerd en zoek je unieke kans om je verder te ontwikkelen? Neem dan snel contact met ons op!

Pand Nijmegen

Sluit je aan bij The Sales Company

Aan de slag in Nijmegen?

De leukste vestiging

In een team waarbij gezelligheid en resultaat centraal staat voor een goede werkdag daar hoor jij zeker wel thuis? En dat terwijl jij lekker verdient, je eigen werktijden bepaalt en jezelf kunt blijft ontwikkelen. Ben jij opzoek naar een flexibele studenten bijbaan in een gezellige studentenstad? Neem dan contact op met The Sales Company Nijmegen!

Onze vestiging in Nijmegen is gevestigd in het gezellige centrum, op nog geen 12 minuten lopen van het station en dus erg goed te bereiken dus met het OV. Je komt terecht in een team van hardwerkende sales toppers die van maandag tot en met zaterdag gemotiveerd aan de slag gaan voor de allermooiste opdrachtgevers.

Kom eens een keertje langs voor een bak koffie en maak kennis met het team!

Bepaal je eigen werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met hoge bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard.

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar ook de tools voor je verdere carrière.

Flexibele werktijden en een lekker salaris?

Kom een keer langs of stuur een mailtje naar info@the-salescompany.nl

Ik wil me werken bij The Sales Company